Painonpudotus startti

Painonpudotus startti
12 viikkoa
12 tapaamista
Alkaa 7.9.2021
Tiistaisin klo 16.30
120€/kk (yhteensä 360 €) ei sisällä salimaksua

Haluat olla terve ja jaksaa arjessa paremmin. Tavoitteenasi on pudottaa painoa ja olla paremmassa kunnossa. Jostain syystä et kuitenkaan saa itseäsi työpäivän jälkeen liikkeelle ja huomaat toistuvasti tekeväsi huonoja valintoja ravinnon suhteen. Olet saattanut joskus innostua aloittamaan "kuntokuurin", mutta sitten innostus lopahtaa ja huomaat palanneesi takaisin vanhoihin tapoihin. Ehkä olet vuosia miettinyt, että
jotain pitäisi tehdä, mutta olet samassa tilanteessa edelleen.

Haluan auttaa sinua sovittamaan liikunnan ja terveelliset ravintotottumukset omaan arkeesi. Suurin haaste on muutosprosessin aloittaminen ja tämä valmennus on suunniteltu auttamaan sinua siinä. Lupaan, että huomaat pian voivasi ja jaksavasi paremmin. Ehkä hieman kilojakin tippuu. Kun huomaat muutokset olossasi ja ulkomuodossasi, motivoi se jatkamaan.

Haluan, että löydät pysyvästi liikunnan ilon ja opit tekemään hyviä valintoja ravitsemuksen suhteen vaivattomasti. Kun säännöllinen liikunta ja terveellinen ravitsemus alkavat toistua arjessa, on sinun mahdollista saavuttaa mitä vain haluat lähteä tavoittelemaan. Tähän valmennukseen ei kuulu kieltolistoja tai ihme kikkailuja, eikä tämä valmennus ole ihmedieetti, jolla pudotat valtavan määrän kiloja lyhyessä ajassa. Tämän valmennuksen tavoitteena on, että huomaat nauttivasi liikunnasta ja hyvästä ruoasta ja samalla voivasi jatkuvasti paremmin.

Valmennus on suunniteltu niin, että sinun on mahdollista treenata ja suorittaa tehtävät silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta, se ei ole este valmennukseen osallistumiselle. Kerran viikossa toteutuvat yhteiset tapaamiset sekä hyvät valmennusmateriaalit takaavat onnistumisen. Lisäksi sinulla on valmentajan apu ja tuki koko valmennuksen ajan.

Painonpudotus startti

12 viikkoa
12 tapaamista
Alkaa 7.9.2021
Tiistaisin klo 16.30
360 € (ei sisällä salimaksua)

Ilmoittautumiset:

viivi.rouniola@liikelataamo.fi tai 0408428448