Saarijärvi

Täyden palvelun viihdekeskus

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAA SAARIJÄRVEN LIIKELATAAMO

KUNTOSALI SAARIJÄRVI

Lataamon uusi lisäys palveluvalikoimaan! Monipuolinen ja kattava kuntosalimme mahdollistaa liikkumisen ilon tai tavoitteelliset treenit - ihan oman tavoitetasosi mukaan.

KEILAUS

Lataamon pääviihdyke, keilaus ei jätä ketään kylmäksi! Siitä riittää huvia niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareille. Lataamon letkeän viihtyisässä tunnelmassa ja ainutlaatuisilla hopeisilla keilaradoilla pääsee takuuvarmasti kokemaan miltä keilaus parhaimmillaan tuntuu.

SAUNA- JA KABINETTI

Liikelataamolta löytyy porukalle myös omaa rauhaa sauna- ja kabinettiosastolta. Näiden seinien sisällä järjestät vaivattomasti juhlat tai kokoukset keilauksella höystettynä. Kurkistappa miten upeat tilat meillä on tarjolla tilaisuuttasi varten.

SEURAPELIT – halpaa hupia!

Kun radoilla on ruuhkaa tai keilakäsi väsyy, kuluu aika rennosti myös seurapelien merkeissä. Lataamon seurapelivalikoimasta löytyy yleisön valitsemia kestosuosikkeja ja peliklassikoita.

LATAAMOPAKETIT

Lataamopaketit ovat sinulle valmiiksi pureskeltuja ja testattuja hauskuuspaketteja. Tarjolla on synttäripaketteja moneen eri makuun, kokouspaketteja, saunapaketteja jne. Luxuspaketilla saat KOKO HALLIN käyttösi!


Keilaus

Nyt ammattilaisohjein keilaamaan

Lue lisää

Kuntosali Saarijärvi

Lue lisää


lataamopaketit

Lue lisää

kabinettisauna

JYHKEÄT SAUNA- & KABINETTITILAT

Lue lisää