Kansan huvit liikelataamolla

Tapahtumakalenteriin lisäykset mahdollisia tapahtumien, tilaisuuksien tai aktiviteettien osalta! Lisätietoja tulossa -kohtiin täydennetään tapahtuman kuvaus, teemat sekä mahdolliset lippujen ostomahdollisuus.

Tsekkaa myös KEILAAJAN TAPAHTUMAKALENTERI, josta löydät keilauksen ympärille rakennettua ohjelmaa, hupikisoja sekä virallisia kisoja!

KESÄKUU

LA 1.6. LATAAMON PÄÄTTÄRIBILEET! -k18-

ILLAN SHOW: KASITAHTI

Ovet auki klo 21 -->

Lataamon leidit järjestävät huikeat päättäjäisbileet kevätkauden päättyessä! Tule juhlistamaan kesää, tulevaa lomaa tai muuten vain viihtymään erinomaisessa tunnelmassa!

LIPUT 8 € (OVELTA 12 €)

LISÄTIETOJA

LIPUT

LA 8.6. stand up!

Jaakko saariluoma & Mika eirtovaara

Showtime klo 19.00
Ovet auki klo 18.00

Kesäkuussa on luvassa hykerryttävää huumoria Lataamon auringon alla!

Stand up -koomikot Jaakko Saariluoma ja Mika Eirtovaara lähtevät tien päälle ajatuksenaan luoda riemastuttavia kesäiltoja estradeille, joissa heitä harvemmin nähdään. Suomi on pullollaan paikkoja, jotka tarjoavat ainutkertaisen näyttämön ja ympäristön esitykselle, joka
on täynnä oivaltavaa huumoria ja sydäntälämmittäviä tarinoita. Varaa paikkasi nyt, ettet missaa tilaisuutta kokea suomalaisen kesän komediaherkkua kaikilla mausteilla.

Lunasta lippusi Lataamon tiskiltä tai verkkokaupasta!

OSTA LIPUT

HEINÄKUU 2024 Lataamon leidit lomalla!

SYYSKUU

LA 7.9.2024 LATAAMO TRIATHLON 2024

Se on täällä taas - Lataamo Triathlon 2024 pärähtää käyntiin lauantaina 7. syyskuuta!

Lataamo Triathlon on koko kansan yhteinen liikunnan ja hauskanpidon yhdistävä tapahtuma, jossa joukkueet kasvattavat pistepottiaan valitsemissaan lajeissa taidolla, tuurilla tai tyylillä! Lataamo Triahtlon 2024 lajit selviävät kevään 2024 aikana!

Lähde mukaan luomaan muistoja hyvällä jengillä ja tavoittelemaan Lataamo Triahtlonin pääpottia sekä mestaruutta 2024! **LISÄTIETOJA TULOSSA**