Kansan huvit liikelataamolla

Tapahtumakalenteriin lisäykset mahdollisia tapahtumien, tilaisuuksien tai aktiviteettien osalta! Lisätietoja tulossa -kohtiin täydennetään tapahtuman kuvaus, teemat sekä mahdolliset lippujen ostomahdollisuus.

Tsekkaa myös KEILAAJAN TAPAHTUMAKALENTERI, josta löydät keilauksen ympärille rakennettua ohjelmaa, hupikisoja sekä virallisia kisoja!

HUHTIKUU

Ke 24.4. Lataamon keilausbingo

Tervetuloa Liikelataamolle keilausbingon pariin! Keilausbingo innostaa hauskaan peliin liikunnallisella tavalla. Kerää oikeita "ruudukoita" ja voita palkintoja!



LISÄTIETOJA




ti 30.4. Wappufestarit - K18 -

OLD BUT GOLD - Lataamon WappuFestarit 30.4. PARHAIMMAT VUOSIKYMMENET -teemalla! ​​​​​​​

Lataamon leidit - tai siis oikeastaan Disco Demigod & Melodic Tornado - räjäyttävät pankin ja järjestävät huikeat Parhaimmat vuosikymmenet -WappuFestarit Liikelataamolla tiistaina 30. huhtikuuta! Bileet alkaa kello 21. Tapahtumassa pääset bailaamaan parhaimpien vuosikymmenien hittibiiseillä - DJ Arttu tarjoilee parhaita antimiaan. Mukana myös GlitterBarExperience (Loistamo), joka loihtii sädehtivät glittermeikit. Sädehdi kilpaa diskopallon alla!

Eikä tässä vielä kaikki! Hauskoja kisailuita hohtokeilauksen parissa, mahtavia klassikkodrinkkejä, mutta myös uusia makuja, tanssilattian tamppausta sekä upeaa vuosikymmenien meininkiä! Ilta Lataamolla päättyy kello 01:30 mennessä.

Nyt saa olla överi, valitse sinun mielestäsi paras vuosikymmen pukeudu tyylillesi uskollisesti ohjeella, mitä enemmän, sitä parempi ja anna itsesi bailata Lataamon WappuFestareilla!

SISÄÄNPÄÄSY 5 €


LUE LISÄÄ



TOUKOKUU

LA 11.5.2024

ÄITIENPÄIVÄN SUKLAAKURSSI

Tervetuloa maistuvalle makumatkalle suklaan jännittävään maailmaan! Lataamon leidit järjestävät yhteistyössä JyväsChocon kanssa suklaakurssin Liikelataamolla.

Kurssilla pääset valmistamaan oman uniikin suklaalevysi joko lahjaksi tai itsellesi herkutteluun!

LUE LISÄÄ

.

pE 17.5.2024

PAKKOLATAUS -iltama

Pakkolataus -Iltamissa pääset irrottautumaan hetkeksi arjen kiireistä ja lataamaan itsellesi akkuja. Tarjoamme teille erilaisia, ohjattuja latautumistapoja vaihtuvilla teemoilla: Toukokuun teemana on

KEVÄINEN SOINTUKYLPY


​​​​​​​LUE LISÄÄ


.

la 18.5. EFORE -FESTIVAALIT

Liikelataamo kutsuu kaikki Efore -yrityksen aikaiset työntekijät yhteen ja sytyttää vanhat muistot henkiin. Mitä kaikille kuuluu nyt? Mitä on tapahtunut Eforen jälkeen? Mutta ennen kaikkea mitä tapahtui noina yhteisinä vuosina.

Nyt olisi hyvä aika tulla verestämään muistoja Eforen vanhan tehtaan siimekseen, jossa nykyään pakkauspöydän paikalla toimii viihtyisä baaritiski, juotoslinjan kohdalla pyörii keilapallot, yhdyskäytävässä työnnetään hiki päässä kelkkaa ja testauspaikalla voi nauttia saunan lämmöstä.

LUE LISÄÄ

KESÄKUU

LA 1.6. LATAAMON PÄÄTTÄRIBILEET!

Lataamon leidit järjestävät huikeat päättäjäisbileet kevätkauden päättyessä! Tule juhlistamaan kesää, tulevaa lomaa tai muuten vain viihtymään erinomaisessa tunnelmassa!

ESIINTYJÄ SEKÄ LISÄTIEDOT PALJASTETAAN LÄHIAIKOINA!

LA 8.6. stand up!

Jaakko saariluoma & Mika eirtovaara

Showtime klo 19.00
Ovet auki klo 18.00

Kesäkuussa on luvassa hykerryttävää huumoria Lataamon auringon alla!

Stand up -koomikot Jaakko Saariluoma ja Mika Eirtovaara lähtevät tien päälle ajatuksenaan luoda riemastuttavia kesäiltoja estradeille, joissa heitä harvemmin nähdään. Suomi on pullollaan paikkoja, jotka tarjoavat ainutkertaisen näyttämön ja ympäristön esitykselle, joka
on täynnä oivaltavaa huumoria ja sydäntälämmittäviä tarinoita. Varaa paikkasi nyt, ettet missaa tilaisuutta kokea suomalaisen kesän komediaherkkua kaikilla mausteilla.

Lunasta lippusi Lataamon tiskiltä tai verkkokaupasta!

OSTA LIPUT

HEINÄKUU 2024 Lataamon leidit lomalla!

SYYSKUU

LA 7.9.2024 LATAAMO TRIATHLON 2024

Se on täällä taas - Lataamo Triathlon 2024 pärähtää käyntiin lauantaina 7. syyskuuta!

Lataamo Triathlon on koko kansan yhteinen liikunnan ja hauskanpidon yhdistävä tapahtuma, jossa joukkueet kasvattavat pistepottiaan valitsemissaan lajeissa taidolla, tuurilla tai tyylillä! Lataamo Triahtlon 2024 lajit selviävät kevään 2024 aikana!

Lähde mukaan luomaan muistoja hyvällä jengillä ja tavoittelemaan Lataamo Triahtlonin pääpottia sekä mestaruutta 2024! **LISÄTIETOJA TULOSSA**