Keilahalli

Tervetuloa lataamaan itsellesi hyvinvointia Saarijärven keilahallille

Keilaus on harrastuksena ja ajanviettona todella monipuolinen laji. Viikonloppuisin voi käydä kavereiden tai perheen kanssa hohtokeilauksessa ja nauttia samalla tiskin tarjonnasta. Laji tarjoaa haastetta kokeneellekin kävijälle, joten treenata voi pitkin viikkoa, jos haluaa kehittyä. Homma etenee, kun varaat vuoron alla olevasta linkistä!

.

Lataamo on monipuolinen viihdekeskus, jossa voi keilauksen lisäksi nauttia saunasta, kokoustiloista, virvokkeista kahvista/teestä ja pienestä purtavasta. Hyppää alla olevaan videoon fiilistelemään, mitä kaikkea Lataamolla voi tehdä! Muista myös katsoa tulevat tapahtumat, jotta pysyt kartalla, mitä kansan huvituksia Lataamolla keksitään!

PUULAAKI

Molemmissa Liikelataamon keilahalleissa heitetään suosittua Puulaakia. Puulaakissa meno ei ole turhan totista, mutta kuitenkin paikalla on oikea vastustajajoukkue, joten kilpailuvietti saa varmasti ärsykettä! Lisää tietoa puulaakista:


Puulaaki Saarijärvi OtteluOhjelma 2022


kilpakeilaus

Kiinnostaako keilaus kilpailumielessä? Saarijärven ja Keuruun hallissa heitetään säännöllisesti kilpailuita, joissa taistellaan rahapalkinnoista. Suomessa kattojärjestönä toimii keilailuliitto ja paikalliset seurat ottavat avosylin uusia jäseniä vastaan. Lisätietoa saat muun muassa Lataamolta.

Tsekkaa meneillään olevat kisat alla olevasta linkistä! Tervetuloa kisailemaan!

AUKIOLOAJAT 2023*

*muina aikoina sovittaessa / avoinna ryhmille


MAANANTAI 15-21:00

TIISTAI 12-20:00

KESKIVIIKKO 12-20:00

TORSTAI 12-21:00

PERJANTAI 12-20:00

LAUANTAI 12-20:00