Ajankohtaista

TULEVIA TAPAHTUMIA


17.2.2023 STAND UP

Lavalle saadaan yhden illan aikana neljä mahtavaa koomikkoa! Teitä viihdyttämään saapuvat somesensaatio Viivi Kuusela, pitkän linjan koomikko Jape Grönroos, Vuoden tulokas 2022-voittaja Arttu Järvinen sekä energinen Tommi Mujunen!

Ennakkoliput 20 e/kpl, ovelta ostettuna 25 e/kpl. Ennakkolippujen myynti loppuu perjantaina 17. helmikuuta klo 14.00. Liput voi ostaa ennakkoon verkkokaupan kautta tai Lataamon tiskiltä.KILPAKEILAUS

Kevätlataus erikoiskisaan on vielä aikaa osallistua. Toiveitanne on kuultu ja sunnuntaille 26.2. sekä lauantaille 4.3. on lisätty tuplalähdöt! Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

22.8.2022

Avajaiset

Liikelataamo Saarijärvi avaa ovet jälleen koko kansan olohuoneeseen 1. syyskuuta alkaen. Juhlistamme avajaisia 1.-3. syyskuuta päivittäin kello 12-20 (la 12-21) Katso alla olevasta mainoksesta enemmän. Tervetuloa!​​​​​​​


22.7.2022

Iloisia uutisia keilaajille Saarijärvellä. Saarijärven Liikelataamon keilaus jatkuu 1.9. ja samalla vaihtuu keilahallin vetäjät.

Jaakko Kuusimäki siirtyy sivuun keilauksen osalta ja homman ottavat haltuun Emilia Leppämäki ja Jenni Luukkanen. Emilia ja Jenni jatkavat keilahallin pyörittämistä sekä sen kehittämistä ja Jaakko keskittyy Keuruun keilahalliin sekä kuntosalin eteenpäin viemiseksi.

"Muutoksella haetaan uutta virtaa Saarijärven päähän, olen varma että muutos vie Saarijärven keilahallin toimintaan parempaan suuntaan. Uudet yrittäjät tuovat varmasti uusia ideoita ja pystyvät kehittämään toimintaa vieläkin paremmaksi. Viimeiset vuodet koronan kourissa, on ottanut oman veronsa ja tämän muutoksen myötä otamme uuden startin. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet keilaajat tervetulleiksi takaisin radalla alkaen 1.9.2022, toteaa Jaakko".

Asiakkaiden suuntaan tämä ei tuo muutosta vaan entiseen tapaan yksi tiski joka palvelee niin keilaus kuin kuntosaliasiakkaatkin.

Vaikka Liikelataamo on ollut tämän kevään ja kesän kiinni, niin kehitystä ei ole jätetty vaiheeseen. Kuten aikaisemmassa uutisessa kerrottiin Golf-simulaattori on käytössä jo syksyllä. Hieroja Eeva Jäsberg aloittaa oman toimintansa elokuussa Liikelataamon tiloissa. JV-valmennus laajensi toimintaa valmennuspalvelujen lisäksi myös fysioterapian puolelle heinäkuun alussa. Liikelataamon katon alle on kehittymässä hyvä liikunnan ja hyvinvoinninkeskus.


28.5.2022 Liikelataamolle tehty YAMK-opinnäytetyö asiakaskokemuksen kehittämisestä on valmis. Aiheeseen liittyvä blogikirjoitus löytyy täältä. Blogissa mm. linkki koko työhön, mistä pääsee tarkastelemaan aiemmin tehdyn Lataamon asiakaskyselyn tuloksia.


Asiakaspalvelun tavoitat puh. 050 339 8747 (myös whatsapp) tai tiski@liikelataamo.fi