Ajankohtaista

TULEVIA TAPAHTUMIA


27.11.-1.12 Neurosonic-hoidot liikelataamolla!

Ota hetki aikaa itsellesi arjen tiimellyksestä ja tule kokemaan uudenlaista latautumista Neurosonic -divaanilaitteen muodossa! Heitä itsesi pitkällesi divaanille ja nauti arjen pienestä luksuksesta omassa rauhassa, Liikelataamon erillisessä tilassa!

Anna itsellesi työpäivän päätteeksi 25 minuuttia omaa aikaa rentoutumisen merkeissä tai käy herättelemässä lihaksesi ennen treeniä 12 minuutin mittaisella aktivoivalla ohjelmalla!


Oman aikasi voit varata numerosta 050 3398747 tai piipahtamalla Lataamon tiskillä.​​​​​​​

22.8.2022

Avajaiset

Liikelataamo Saarijärvi avaa ovet jälleen koko kansan olohuoneeseen 1. syyskuuta alkaen. Juhlistamme avajaisia 1.-3. syyskuuta päivittäin kello 12-20 (la 12-21) Katso alla olevasta mainoksesta enemmän. Tervetuloa!​​​​​​​


22.7.2022

Iloisia uutisia keilaajille Saarijärvellä. Saarijärven Liikelataamon keilaus jatkuu 1.9. ja samalla vaihtuu keilahallin vetäjät.

Jaakko Kuusimäki siirtyy sivuun keilauksen osalta ja homman ottavat haltuun Emilia Leppämäki ja Jenni Luukkanen. Emilia ja Jenni jatkavat keilahallin pyörittämistä sekä sen kehittämistä ja Jaakko keskittyy Keuruun keilahalliin sekä kuntosalin eteenpäin viemiseksi.

"Muutoksella haetaan uutta virtaa Saarijärven päähän, olen varma että muutos vie Saarijärven keilahallin toimintaan parempaan suuntaan. Uudet yrittäjät tuovat varmasti uusia ideoita ja pystyvät kehittämään toimintaa vieläkin paremmaksi. Viimeiset vuodet koronan kourissa, on ottanut oman veronsa ja tämän muutoksen myötä otamme uuden startin. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet keilaajat tervetulleiksi takaisin radalla alkaen 1.9.2022, toteaa Jaakko".

Asiakkaiden suuntaan tämä ei tuo muutosta vaan entiseen tapaan yksi tiski joka palvelee niin keilaus kuin kuntosaliasiakkaatkin.

Vaikka Liikelataamo on ollut tämän kevään ja kesän kiinni, niin kehitystä ei ole jätetty vaiheeseen. Kuten aikaisemmassa uutisessa kerrottiin Golf-simulaattori on käytössä jo syksyllä. Hieroja Eeva Jäsberg aloittaa oman toimintansa elokuussa Liikelataamon tiloissa. JV-valmennus laajensi toimintaa valmennuspalvelujen lisäksi myös fysioterapian puolelle heinäkuun alussa. Liikelataamon katon alle on kehittymässä hyvä liikunnan ja hyvinvoinninkeskus.


28.5.2022 Liikelataamolle tehty YAMK-opinnäytetyö asiakaskokemuksen kehittämisestä on valmis. Aiheeseen liittyvä blogikirjoitus löytyy täältä. Blogissa mm. linkki koko työhön, mistä pääsee tarkastelemaan aiemmin tehdyn Lataamon asiakaskyselyn tuloksia.


Asiakaspalvelun tavoitat puh. 050 339 8747 (myös whatsapp) tai tiski@liikelataamo.fi