EFORE -FESTIVAALIT LA 18.5.2024

Vuonna 2009 Efore sulki Saarijärven toimipisteensä ja muutama sitkeä työntekijä jatkoi etänä. Espoon konttori jatkoi eri vaiheiden myötä aina vuoteen 2019 kunnes kiinalainen Kexim tuli ja osti virallisesti Eforen ja näin suomalainen yritystarina sai päätöksen. Kuulostaa ankealta mutta sitä se ei kuitenkaan ollut. Työntekijät saivat vuosien mittaan paljon kokemuksia, paljon tarinoita mutta ennen kaikkea muistoja ja ystävyyssuhteita. Vaikka väki on vuosien mittaan jalkautunut pitkin suomea, niin yhteinen nimittäjä on jäänyt. Me “Eforelaiset” jaamme yhteisen menneisyyden.

Nyt olisi hyvä aika tulla verestämään muistoja Eforen vanhan tehtaan siimekseen, jossa nykyään pakkauspöydän paikalla toimii viihtyisä baaritiski, juotoslinjan kohdalla pyörii keilapallot, yhdyskäytävässä työnnetään hiki päässä kelkkaa ja testauspaikalla voi nauttia saunan lämmöstä.

Liikelataamo kutsuu kaikki Efore -yrityksen aikaiset työntekijät yhteen ja sytyttää vanhat muistot henkiin. Mitä kaikille kuuluu nyt? Mitä on tapahtunut Eforen jälkeen? Mutta ennen kaikkea mitä tapahtui noina yhteisinä vuosina?

Tervetuloa Efore -festivaaleille muistelemaan luvalla vanhoja ja viihtymään

Illan aikana nautitaan hyvästä ruoasta, juomasta sekä Liikelataamon oivallisesta tunnelmasta ja palvelusta. Illan edetessä kuullaan hetkiä menneestä, tulevasta ja nykyhetkestä, Pientä kisailua sekä ohjelmanumeroakin on luvassa!


Alustava aikataulu illalle, ohjelma tarkentuu lähempänä

16.00 - Ruokailu

17.30 - Kahvitus

18.00 - Ohjelmanumeroita, vapaata muistojen jakamista


Kutsu tapahtumaan on voimassa Eforen entisille työntekijöille (+ avec) .

LUNASTA ILLALLISKORTTI

Lunasta paikkasi ruokailuun 8. toukokuuta mennessä. Ruokailu ei ole pakollinen vaan voit saapua juhlaan myös hieman myöhemminkin. Tokihan näitä muistoja on hyvä jakaa hyvän ruuan merkeissä eli lunasta illalliskortti ihmeessä.


Ilmoitathan ruoka-ainerajoitteet Liikelataamolle viimeistään 8. toukokuuta mennessä emilia.leppamaki@liikelataamo.fi / puh. 050 339 8747