VALMENTAJAT

Viivi Rouniola


Olen fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja ja voimavalmentaja. Olen erikoistunut lantionpohjan fysioterapiaan ja kouluttautunut äitiysliikuntavalmentajaksi. Olen työskennellyt vuosia liikunnan ja kuntoutuksen parissa ja auttanut ihmisiä niihin liittyvissä haasteissa.


Minun intohimoni on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja saavuttamaan tavoitteensa kohti parempaa suorituskykyä ja terveyttä. Haluan myös jakaa tietoa odottaville äideille turvallisesta harjoittelusta raskauden aikana sekä synnyttäneille äideille raskaudesta ja synnytyksestä palautumisesta.


Valmentajana haluan luoda sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteeseesi sopivan valmennuksen. Oli tavoitteenasi sitten aloittaa liikunta, pudottaa painoa, nostaa voimatasoja, kiinteytyä tai hankkia lihasmassaa, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten minä voisin olla avuksi.

viivi.rouniola@liikelataamo.fi

0408428448

Janne NIskakangas


Minulla on 8 vuoden työkokemus terveys- ja hyvinvoinninalalta ja viimeisen 7 vuoden ajan olen kouluttautunut tuki- ja liikuntaelin vaivojen kuntoutukseen ja valmennukseen.


Oman asiakastyön lisäksi koulutan tuki- ja liikuntaelinvaivoihin erikoistuvia fysioterapeutteja. Tavoitteenani on mahdollistaa ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen hankalistakin lähtökohdista riippumatta sekä jakaa tietoa kansalaisille ja terveysalan ammattilaisille.

Valmennuksen voit aloittaa monenlaisista lähtökohdista. Tavoitteenasi voi olla voimantasojen lisääminen tai vaihtoehtoisesti selkävaivoista eroon pääseminen. Varsinkin selkä-, niska-, nivelvaivojen huomioiminen harjoittelussa kuuluu vahvasti osaamisalueeseeni. Ota rohkeasti yhteyttä tai vedä hihasta salilla, kun nähdään.


janne.niskakangas@liikelataamo.fi

0400421049