Sähköpyörien vuokraus

SÄHKÖPYÖRIEN VUOKRAUS KEVÄT/KESÄ/SYKSYKAUDELLA !


Liikelataamolta vuokrattavissa täysjoustomaastopyörä (1kpl) ja hybridimallin sähkömaastopyörät (3kpl).Pystyt vuokraamaan pyöriä parin tunnin ajaksi tai vaikkapa viikonlopuksi mökkireissua varten! Liikelataamon vierestä lähtee Kusiaismäen kunnossapidettävät reitit. Pystyt katsomaan tarkemmat reitit alta löytyvän punaisen linkkipainikkeen alta.

Pyörävaraukset puhelimitse 050 339 8747 tai sähköpostitse emilia.leppamaki@liikelataamo.fi

Pyörävuokra maksetaan ennen vuokrauksen alkua Lataamon tiskille. Meillä käyvät Liikelataamon verkkokaupassa Epassi sekä Smartum. Pyörävarauksen maksun yhteydessä saat ohjeet pyörän käyttöön sekä noutoon sähköpostitse/puhelimitse, perehdythän kuitenkin varausehtoihin sekä pyörän käyttöohjeisiin myös ennakkoon.

Pyörän vuokraaja huuhtelee pyörän ennen palautusta. Saat ohjeet pesupaikasta sähköpostin yhteydessä. Varaukseen kuuluvat myös mahdollisesti pyöräilykypärä sekä pyörään vaijerilukko.

Muista palauttaa pyörä ja lisävarusteet sovittuna ajankohtana. Pyörä voi olla menossa seuraavalle käyttäjälle heti vuokra-aikasi jälkeen.​​​​​​​

Varatessasi pyörät, hyväksyt varausehdot.

..

Pyöristä löydät mallikohtaiset käyttöohjeet napsauttamalla TÄSTÄ KÄYTTÖOHJEISIIN

​​​​​​​.

.

Radon Jealous Hybrid 8.0 ETUJOUSITETTU, Koot

  • 1 kpl M (165-180 cm)

  • 2 kpl L (175-190 cm)

  • Varustettu 29” ja 2,5” leveillä maastorenkailla, taaten optimaalisen pidon, ohjattavuuden sekä rullaavuuden niin tielle kuin maastossaki

  • Hinnat alk. 40 €/2h


HINNASTO

VARAUSEHDOT


.

-- TÄYSJOUSITETTU MAASTOPYÖRÄ --

Radon Deft 8.0, TÄYSJOUSITETTU, Koot

  • 1 kpl koko L (175-190 cm)

  • Hinnat alk. 50 € (2h)

Sähköavustetun täysjousitetun maastopyörän kanssa koet ihanteellista ajomukavuutta myös haastavimmilla poluilla ja kukkuloilla. Sähkömoottorin tuoma avustus helpottaa suurienkin mäkien ylittämistä. Täysjousitettu maastopyörä tarjoaa elämyksiä sekä vakautta myös pidemmille pyöräilyretkille vaihtelevissa maastoissa.

HINNASTO

VARAUSEHDOT