korona exit kesä 2021

La 12.6. Le Mans keilaturnaus (täynnä)

24 sarjan joukkuekilpailu alkaa klo 14.00. Mukaan kuusi joukkuetta (joukkuekoko 2-4henk). Puulaakitasoitukset. Pelitapa EU, 2 sarjaa samalla radalla ja vaihto. Puolessa välissä radanhoito ja uusi olosuhde.


la 3.7. kesäyön keilaus

Viikko juhannuksesta nautitaan Suomen valoisasta yöstä, Lataamon palveluista, hyvästä seurasta ja kylmistä juomista yhteisen tapahtuman parissa.

Kello 18 alkaen on mahdollista saunoa ja hohtokeilata. Pidämme ovet auki niin pitkään, kuin silloin laillisesti saamme. Parhaimmillaan hauskanpito jatkuu siis aamuyölle saakka.

Keilaaminen ja saunominen on täysin ilmaista! Toivottavasti kuitenkin saavutte paikalle janoisena ;)

Vietetään yhdessä hauska ja ikimuistoinen kesäyö Lataamolla! Tapahtuma löytyy myös Facebookista.la 10.7. liikuntatapahtuma

Liikelataamo järjestää lauantaina heinäkuun 10. päivä kaikille kiinnostuneille suunnatun liikuntatapahtuman! Kello 13 kokoonnumme Lataamon keilahallilla ja käydään tutustumassa mm. uudenkarheaan kuntosaliimme.

Tämän jälkeen lähdemme ottamaan hikeä pintaan ohjatusti. Valittavissa on kokonaisvaltainen harjoitus Kusiaismäen tekonurmella tai pykälää haastavampi tehotreeni samaisen alueen maastossa. Liikelataamon fysiovalmentajat Viivi Rouniola sekä Janne Niskakangas vetävät harjoitukset rautaisella ammattitaidolla!

Treenin jälkeen Liikelataamon sauna on lämpöisenä ja juomat kylmänä, jolloin palautuminen voi toden teolla alkaa. Naisten saunavuoro 15-16 ja miesten 16-17.

Pukeudu kelinmukaiseen liikuntavarustukseen ja nappaa matkaasi myös juomapullo!

Tapahtuma on osana Liikelataamon Korona Exit-strategiaa, millä haluamme tuoda ihmiset jälleen yhteen viihteen, liikunnan ja hyvinvoinnin kautta.

Tapahtuma on maksuton! Mahdollisia palautusjuomia (mm. Lataamon proteiinismoothieita) varten kannattaa kuitenkin napata lompakko matkaan! Löydät tapahtuman myös Facebookista.


la 17.7. perhetapahtuma naamiaisteemalla

Liikelataamo järjetää yhteistyössä Saarijärven MLL:n kanssa lapsiperheille suunnatun tapahtuman klo 17-20. Hohtokeilaamaan pääsee 3€/henkilö/sarja. Tapahtumassa on naamiaisteema ja asun voi kruunata maksuttomalla kasvomaalauksella. Kuvasuunnistus on niin ikää maksuton, ja sen selvittäneitä odottaa pieni palkinto. Mukavia yllätyksiä sisältävä onginta onnistuu euron maksua vastaan (mukaan sopivaa käteistä). Tapahtuma myös Facebookissa.


la 24.7. stand up-show

Lataamosta riippumattomista syistä tiloihimme kaavailtu tapahtuma järjestetään Lumperon kesäteatterilla. Vaikkemme olekaan mukana järjestävänä tahona niin tapahtumasta tulee kuitenkin varmasti hieno ja toivommekin mahdollisimman monen löytävän Lumperon lauteille. Liput tapahtumaan täältä.


la 31.7. tour de island lake pyöräilytapahtuma

Perinteikäs TdIL-pyöräilytapahtuma on jälleen täällä ja Lataamo toimii totutusti tukikohtana. Tarkemmat tiedot selviää Facebook-tapahtumasta. Lenkin jälkeen Laatamolla on sauna kuumana ja juomat kylmänä. Yhteistyökumppanin kautta myös ruokailuun mahdollisuus.


la 7.8. lataamo live

Lataamo tuo elävän musiikin keilahalliin. Tapahtumalla tuetaan paikallista elävää musiikkia ja estradille nouseekin illan aikana kolme paikallista kovaa: Lady Red, Karkote sekä Kasitahti. Lipputulot á 10€, ohjataan suoraan artisteille. Paikkoja on rajoitetusti, lipunmyynti aukeaa lähempänä. Ensimmäinen yhtye aloittaa klo 20 ja ilta kestää puolille öin.