LATAAMON KARMIVA Halloween -KARNEVAALI LA 4.11.

Lataamon leidit ovat havainneet valvontakameroissa ihmeellisiä tapahtumia. Keskellä yötä on tullut kymmeniä ilmoituksia, että Lataamolla havaitaan liikettä. Kuka öisin käy Lataamolla? Lataamon leidit ovat saaneet tallennettua oudon hahmon kameroista...

Tervetuloa Karmivaan Halloween -juhlaan Lataamolle! Tapahtuma alkaa kello 15:00 lapsille tarkoitettuna Karmiva Halloween -karnevaalina. Karmiva Halloween -karnevaali on tänä vuonna teemalla Karkki vai Kepponen? Osallistu erilaisiin aktiviteetteihin Lataamolla, voit voittaa karkkia tai kepposen - riippuen lopputuloksesta tai keilaa huikeassa halloween hohtokeilauksessa!

Sisäänpääsy lapsille: 5 € sisältäen karmivaa kuplajuomaa sekä 1 vapaalipun huvituspisteille. Sisäänpääsymaksu ei sisällä keilausta. Hohtokeilaus 5 €/lapsi/30min

Paikalla myös huipputaitava Tatiana, joka loihtii mitä upeimpia kasvomaalauksia! Kasvomaalauksista maksu käteisellä tekijälle.

Tapahtumassa on kauhujen karkkipiste, josta löytyy irtokarkkeja, kauhujuomaa sekä poppareita! Tapahtumassa on erilaisia huvituspisteitä, joissa voi voittaa palkintoja tai saada kepposen itselleen. Sisäänpääsy oikeuttaa yhteen huvitusvapaalippuun. Tapahtuma päättyy kello 18:00.

TAPAHTUMASSA PALKITAAN KARMIVIN ASU!

Varaathan käteistä mukaan!

Lasten tapahtuman jälkeen keilaradat auki kello 19:00 alkaen ja 22:00 saakka! Luvassa erikoisia tarjouksia, Halloween -naposteltavaa, lautapeleja seka hohtavia keiloja!

Karmivaa Halloweenia - toivottavat Lataamon leidit!