neurosonic -viikot liikelataamolla

Neurosonic -laite rantautuu Liikelataamolle viikolla 2 (8.1.- 13.1.2024)


Ota hetki aikaa itsellesi arjen tiimellyksestä ja tule kokemaan uudenlaista latautumista Neurosonic -divaanilaitteen muodossa! Heitä itsesi pitkällesi ja nauti arjen pienestä luksuksesta omassa rauhassa, Liikelataamon erillisessä tilassa!


Mikä ihmeen Neurosonic? Neurosonic tuottaa värähtelyä, joka luonnollisena mekanismina vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja erityisesti sympaattiseen toimintaan. Värähtely rentouttaa tehokkaasti ja rauhoittaa hälytystilassa olevia hermoratoja, jolloin keho ja mieli pääsevät palautumaan. Neurosonicin käytöllä saat helpotusta uniongelmiin, stressiin ja palautumiseen.

Neurosonicilla pystyt myös aktivoimaan kehoa, lämmittelemään lihaksia ja kohottamaan vireystilaa, jolloin hoito sopii mainiosti esimerkiksi ennen urheilusuoritusta. Vinkkinä Liikelataamon salia hyödyntäville!

Neurosonic -divaani on helppokäyttöinen ja pystyt valitsemaan itse hoitosi pituuden sekä hoidon tarkoituksen (rentoutuminen, aktivointi, palautuminen). Hoitojen pituudet vaihtelevat 10-40 minuutin välillä. Henkilökunta opastaa mielellään käytössä.

  • Rauhoittavat ohjelmat sopivat hyvin stressiin tai univaikeuksiin
  • Aktivoivat ohjelmat sopivat aineenvaihdunnan buustaamiseen, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn.
  • Palauttavat ohjelmat sopivat urheilun jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen.


Kaikissa ohjelmissa koet hyötyjä unen laatuun sekä fyysiseen, että psyykkiseen palautumiseen. Säännöllinen käyttö edistää parhaimpien tulosten saamista. Vaikutukset ovat yksilöllisiä.


Esimerkkiohjelma: 10 minuuttia - Rentouttava

"Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkisi päänsäryn lievittämiseen.​​​​​​​" (Neurosonic Finland)


Esimerkkiohjelma 25 min - Rentouttava

"Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen." (Neurosonic Finland)


Esimerkkiohjelma 12 min - Aktivoiva

"Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä." (Neurosonic Finland)


LUE LISÄÄ MUISTA ERILAISISTA OHJELMISTA: Sopiva ohjelma kattavasta valikoimasta | Neurosonic – Neurosonic Finland Oy


Varaa oma latautumishetkesi arjesta jo ennakkoon numerosta 050 339 8747 tai poikkea tiskille kysymään vapaita aikoja. Hoidot ovat käytettävissä keilahallin aukioloaikojen puitteissa. EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Hoitojen yhteyteen kuuluvat lämmin juotava sekä pieni herkutteluhetki arjen irtiottoon!


HINNASTO (SISÄLTÄÄ LÄMMINTÄ JUOTAVAA SEKÄ PIENEN HERKUTTELUHETKEN)

10-22 min ohjelmat 15 e

24-41 min ohjelmat 20 e


HUOM! Sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.


Varattavissa olevat ajat

  • Maanantai 8.1.. kello 14-18.00 väliset ajat
  • Tiistai 9.1.kello 12-14.30 väliset ajat
  • Keskiviikko 10.1.. kello 12-20.00 väliset ajat
  • Torstai 11.1. kello 12-21.00 väliset ajat
  • Perjantai 12.1. kello 12-20.00 väliset ajat
  • Lauantai 13.1. kello 12-20.00 väliset ajat