Pakkolataus -iltama yin jooga 17.10.

Olisiko aika pysähtyä & latautua? - Pakkolataus 17.10. kello 18.30-20.00

Yin jooga on muusta joogasta poiketen peräisin Kiinasta ja se perustuu muinaisiin taolaisiin harjoituksiin. Yin joogaan tullessasi et tarvitse aiempaa kokemusta, etkä kykyä vääntäytyä hankaliin asentoihin, sillä liikkeet tehdään oman kehon ja sen liikkuvuuden antamien rajojen puitteissa. Suurin osa asanoista, eli asennoista tehdään lattialla joogamatolla makuuasennossa.

Yin joogassa asanat ovat pääosin passiivisia ja pitkäkestoisia (2-10min.). Näin ne vaikuttavat syvälle kehon sidekudoksiin (jänteet, nivelsiteet ja rustot), mitä emme tavallisen venyttelyn avulla pysty saavuttamaan. Yin tuo kehoon tilaa sekä antaa mahdollisuuden hiljentyä, pysähtyä ja kuunnella oman kehon tuntemuksia, jolloin parasympaattinen hermostomme aktivoituu. Tätä kautta se voi mm. vähentää stressiä ja auttaa kehoa ja mieltä palautumaan. Yin jooga on siksi myös erinomainen palauttava harjoitus myös kovaa fyysistä treeniä harrastavalle, tai henkistä ylikuormistusta kokevalle.

Pakkolataus 17.10. kello 18.30-20:00. Iltama sisältää ohjatun rentoutumisen sekä kevyttä iltapalaa ja paikallista villiyrttiteetä.

Ohjattu rentouminen JoogAnne

Hinta 25 €/hlö

Ilmoittaudu tiski@liikelataamo.fi / 050 339 8747