Keuruu puulaaki syyskausi 24

Keuruu puulaaki SYYSkausi -23

Finaalijoukkueet 12.12.2024 klo 18.00

Finaalit on pelattu ja pelit menivät seuraavasti


Maalarit olivat täysin ylivoimaisia joukkuefinaaleissa ja he jyräsivät alleen kaikki joukkueet ja voittivat yli kahden sadat pisteen erolla seuraavan eli heille pytty ja paljon mainetta.

Suomi-sarjassa tuli luonto peliin ja kaatoi haapamäkeläiset petiin ennen peliä ja näin Täyskaato sai ilmaisen lipun voittoon ja he matkaavat keväällä mestikseen josta heillä on jo kokemusta yhden kauden verran. Nyt jäämme jännittämään pysähtyykö hissiliike tähän ja he vakiinnuttavat paikkansa ylimmällä tasolla.

Divarin herruus meni Matka-mäkelälle jotka näin ollen käyvät tutustumassa Suomsarjaan kevätkaudella.


Henkilökohtaisissa finaaleissa kohtasivat Ahosen Maarit ja Niemisen Ulla naisten puolella ja yhden sarjan pelissä Maarit oli parempi tuloksella


Miesten finaalin ratkoivat Koivulahti Jyrki ja Ranta-ahon Raimo. Peli oli hyvin tasaisin mutta lopuksi Raimo teki ratkaisevan missin ysi ruutuun ja Jyrki lasketteli kympissä voittoon.


Onnea kaikille mestareille!


Liikelataamo Puulaaki

Henkilökohtaiset finalistit 14.12.2023 klo 18.00
HUOMIOITHAN seuraavaa:

Koko joukke yhdessä kassalle kuittaamaan illan peli, jos pelin suoritus maksetaan osissa (= jokainen osallistuja oman maksunsa).

Ilmoitattehan saapuessanne joukkuekokoonpanon, jos teillä on useita pelaajia joita kierrätätte.

Alku sarjojen jälkeen (kun lohkojen joukkueet ovat pelanneet kertaalleen sarjassansa olevia muita joukkueita vastaan) ratkaistaan lohkojen voittajat finaalipeleillä. Mesits sarjasta neljä parasta joukkuetta, suomi ja divari -sarjasta kaksi parasta joukkuetta finaali peleihin.

Joukkueilla on mahdolisuus vaihtaa pelipäivää toiselle, jos jokin aikataulutettu ei onnistu, ilmoitathan tästä meille mahdollisimman pian.

Finaalipelit joulukuussa seuraavasti: Joukkuefinaali 12.12.23 klo 18 ja Henkilökohtaiset finaalit 14.12.23 klo 18. Katso lisätietoja finaaleista alhaalta finaalipelit osiosta.

Seuraattehan otteluohjelmaa yllä olevasta linkistä, sillä muutokset päivittyvät sinne. Jos peliin on vähemmän kuin kaksi viikkoa, informoimme muutoksesta kullekkkin joukkueelle.


Lämpimästi tervetuloa!


Informaatiota pelistä syvemmin alla


“Virallinen” osuus

Itse peli

Kolmehenkinen joukkuepeli, hinta 27 €/peli/joukkue. Pelissä kaksi joukkuetta kohtaa toisensa kolmen yhteissarjan pelissä, jossa jokaisesta yhteissarjan voitosta saa 2 pistettä alkulohkoon. Yhteissarjassa kolmen pelaajan sarjan tulos lasketaan yhteen. Joukkue heittää yhteensä yhdeksän sarjaa. Kokonaistuloksen voitosta saa 2 pistettä. Yhden pelin maksimipistetulos on siis 8. Jos yhteissarja päättyy tasan, kumpikin joukkue saa yhden pisteen.

Jos joukkueen kolmas jäsen sekä mahdollinen varapelaaja sattuisi olemaan molemmat estyneitä saapumaan ko. olevan illan peliin, voi joukkue keilata pelin yhdellä haamupelaajalla. Haamupelaajana voi toimia liikelataamon laitteisto tai haamupelaajan pelin voi suorittaa paikalla olevat joukkueen jäsenet, jolloin kaksi joukkueen jäsentä heittää suorituksen vuororuuduin (Huom! Finaalipeleissä tulee olla aina kolme heittäjää).

Jos joukkueella on varapelaajia, voi joukkue voi vaihtaa vaihtopelaajia sarjojen välissä.

Esimerkki pelistä:

Joukkue Hemmot pelaa joukkue Ladyja vastaan. 3 hemmoa heittää sarjan ekassa erässä ja yhteispisteiksi sarjasta tulee 500. Ladyille samanlaisesta 400. Hemmoille 2 pistettä. Toisessa erässä pisteet samat. Hemmoille 2 pistettä. Kolmannessa Ladyt saavat 500 ja Hemmot 450. Ladyille 2 pistettä. Yhteispisteet Hemmoilla 1450 ja Ladyilla 1300, joten Hemmoille vielä 2 pistettä. Peli päättyy Hemmoille 6-2.

Etiketti

Virallisissa kisoissa heitetään vuorotellen, eikä huudella vastustajan heittäessä. Puulaakissa annetaan toisen joukkueen pelaajille heittorauha heidän näin halutessaan. Tässä voi käyttää omaa pelisilmää, ja toki hyvänhenkiseen sanailuun kannustetaan.

Virallisissa kisoissa ei myöskään saa käyttää alkoholia, puulaakissa ei ole pakko käyttää sallittuahan se kuitenkin on. Puulaakissa odotetaan, että vastustajajoukkue saa oman eränsä valmiiksi, ennen kuin seuraava erä alkaa.

Tasoitukset

Käytetään tasoituksia historiallisen (kun heitetty aiemmin yli 12 sarjaa liikelataamon puulaakissa, tai skln mukaisesti) keskiarvon mukaisesti seuraavasti (per sarja):
195 -> = 0 pistettä
175 - 195 = 10 pistettä
155 - 175 = 15 pistettä
145 - 155 = 20 pistettä
alle 145 ja Ei-rekisteröityneet = 30 pistettä

Ranking:

Mestis sarjan neljä parasta joukkuetta pääsevät pelaamaan finaalipelejä joiden päätteeksi paras joukkue ikuistaa nimensä pokaaliin. Rankinglistan viimeiseksi jäänyt joukkue tipahtaa seuraavalle kaudelle Suomi - sarjaan.

Suomi-sarjan kaksi parasta joukkuetta pääsevät pelaamaan finaalipelejä, joissa haetaan paikkaa seuraavalle kaudelle Mestis -sarjaan sekä nimiä palkinto plakaattiin. Rankinglistan viimeiseksi jäänyt joukkue tipahtaa seuraavalle kaudelle Divari- sarjaan.

Divari-sarjan kaksi parasta joukkuetta pääsevät pelaamaan finaalipelejä, joissa haetaan paikkaa seuraavalle kaudelle Suomi-sarjaan.


FINAALIPELIT

Joukkuefinaalit:

Mestis sarjan neljä parasta joukkuetta pelaa keskenään yhden sarjan jokaista joukkuetta vastaan ja voitosta saa 90 bonuspistettä. Kokonaispisteet ratkaisevat.

Mestis sarjan paras joukkue ikuistaa nimensä palkintopokaaliin ja niittää mainetta sekä kunniaa.


Suomi-sarjan kaksi parasta joukkuetta pelaa keskenään kolme sarjaa vastakkain.

Voittaja joukkue nostaa itsensä mestis sarjaan seuraavalle kaudelle kilpailemaan pokaalipaikoista, sekä ikuistaa nimensä palkinto plakaattiin. Mainnetta ja kunniaakin toki tietysti tiedossa.


Divari-sarjan kaksi parasta joukkuetta pelaa keskenään kolme sarjaa vastakkain.

Voittaja joukkue nostaa itsensä suomi sarjaan seuraavalle kaudelle kilpailemaan plakaattipaikoista, sekä saa osakseen mainnetta ja kunniaa!


Henkilökohtaiset finaalit:

Paikan ratkaisee henkilökohtainen keskiarvo, sarjoja tulee olla vähintään 12 heitettynä.

10 Miestä

6 Naista

Pelitapa:

Pelataan kolme sarjaa joista neljä parasta tulosta jatkaa pudotuspeleihin.

Ensin pelaa karsintojen 3 vs 4 => voittaja karsintojen kakkosta vastaan, tämän parin voittaja karsintojen ykköstä vastaan.


Finaalit ovat maksuttomat.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

ARKISTO:

Puulaaki kevät 2023

Puulaaki syksy 2022

Puulaaki kevät 2022

Puulaaki syksy 2021
Puulaaki kevät 2021
Puulaaki syksy 2020