Stand up -pikkujouluilta 9.12.

Teemu Vesterinen ystävineen täyttää Lataamon tilan pettämättömällä huumorilla. Maagisen hauska pikkujouluilta tiedossa. Varaa paikkasi nyt!


*** JOULURUOKABUFFA TÄLTÄ TAPAHTUMALTA SOLD OUT!! ***


VESTERISEN TEEMUN YSTÄVÄT

EERO CORSO

"Eero Corso on häiriintyneellä tavalla nokkela koomikko, jonka viattoman näköisen ulkokuoren alta tulvii yönmustia vitsejä, joita et tohdi toistaa kanttiinin kahvipöydässä

Koomikkona Eero on noussut nopeasti Suomen pienimmiltä komediaklubeilta Suomen toiseksi pienimmille ja sitä suuremmille klubeille. Niiden lisäksi hän on esiintynyt myös Nelosen Stand Up! -ohjelmassa, stand up -kilpailuissa ja lukuisilla festivaaleilla niittäen niissä kaikissa runsaasti mainetta, mutta ei kunniaa.

Eeron sysimusta komedia ei välttämättä sovi kaikille, mutta se ei ole estänyt häntä esiintymästä kaikille. Esityksen aikana harmittomilta vaikuttavat asetelmat saavat kammottavia, mutta hauskoja käänteitä ja ennen pitkää osa yleisöstä saattaa huomata nauravansa asioille, joille ei ehkä pitäisi, ja loput itkevänsä asioille, joille ei ehkä pitäisi."


JAPE GRÖNROOS

"No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettin! Hyvät naiset ja herrat: Jape “who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin!

Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein “isän kädestä”! "


ROOSA MASKONEN

"Roosa Maskonen on Nopee naurattaja 2022! -kisan finalisti. Hän on
kertakaikkisen hurmaava ja pidetty ihminen sekä Keuruun lahja
suomalaiselle komiikalle – tai oikestaan koko maailmalle.
Lempeydellään hämäävä Roosa katsoo maailmaa ja muita ihmisiä usein ylhäältä käsin, vaikka onkin lyhyt ihminen. Oivaltavat jutut ja ihmeellinen lavakarisma ihastuttavat ja naurattavat taatusti. Tai jos eivät, niin yleisöllä on peiliin katsomisen paikka."


LIPUT SAAT LATAAMON TISKILTÄ TAI VERKKOKAUPASTA **PAINA TÄSTÄ**

OVET AUKEAVAT KELLO 18:00, showtime 19:00