tapahtumat liikelataamolla

Liikelataamolla järjestetään erilaisia tapahtumia. Kokemusta meillä on muun muassa stand up-illoista, livekeikoista, muusta kulttuurituotannosta sekä urheiluun ja hyvinvointiin liittyvistä tapahtumista. Julkaisemme tälle sivulle tulevia tapahtumiamme.

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

workshop

Tärkeää oppia keskivartalon ja lantionpohjan toiminnasta sekä vahvistamisesta turvallisin metodein. Aamupäivän aikana tulee sekä teoriaa että käytännön harjoituksia. Workshopin vetää fysiovalmentaja Viivi Rouniola. Ilmoittautumiset hänelle viivi.rouniola@liikelataamo.fi / 040 8428 448Juankoskelta Pohjois-Karjalaan! Osta lippusi tiskiltä tai verkkokaupasta!

J. Vehkala & Ystävät on äänekoskelainen konkarimuusikoiden kollektiivi, jonka ideana on tuottaa teemakonsertteja suomi-pop-rock-legendojen tuotannoista. Menestarina alkoi Juice-keikoilla "Suloista Ja Haikeaa" vuonna 2015. Luontevana jatkumona sille on jouluna 2019 päättynyt sarja Gösta Sundqvistin Leevi&Leavings "Ihanasti Sanottu"-teemakonsertteja.

Kokenut orkesteri on soittanut kymmeniä suosittuja keikkoja jättikokoonpanolla ja biisilistalla, joka sisältää huippuhittien lisäksi myös runsaasti vähemmän kuultuja teoksia. Lähdetäänkö Teuvon kyytiin vai ajetaanko Einarin polkupyörällä?

Ovet aukeavat klo 19. J. Vehkala & Ystävät aloittavat soitannan klo 20.
Yhtye esittää aluksi Juice Leskisen tuotantoa n. 45 minuuttia. Tauon jälkeen luvassa on toinen kolmevarttinen Leevi and the Leavingsin tuotannon parissa.

Tapahtuma on K18 ja baarimme palvelee janoista kansaa koko illan! Osta lippusi tiskiltä tai verkkokaupasta!