Wine And Painting -ilta liikelataamolla 16.3.

Viiniä, taiteilua ja yhdessäoloa Liikelataamon sykkeessä! Lataamon ensimmäinen Wine & painting ilta tulossa lauantaina 16.3.2024!

Tule vapauttamaan sisäinen taiteilijasi, nauttimaan Lataamon tunnelmasta ja rentoutumaan Wine And Panting -illassa! Mukaan et tarvitse muuta kuin itsesi, mahdollisesti myös kaverin kainaloon sekä uteliaan mielen! Illan ohjaajana toimii Eeva Kouvalainen, joka johdattaa jokaisen osallistujan maalauksen saloihin, olemaan läsnä hetkessä ja ilmaisemaan itseään taiteen keinoin. Hauskaa saa myös olla, kun pensselit heiluvat!

Wine And Painting -illassa et tarvitse aiempaa kokemusta maalauksesta. Sinun ei tarvitse olla taitelijasielu tai osata piirtää Mona Lisaa. Iltama on tarkoitettu rentoon vapaa-ajan viettämiseen sekä hauskaan yhdessäolemiseen!

Wine & painting-ilta alkaa klo 17.00. Illan ohjelman kesto on noin 3 tuntia. Osallistumismaksu 39 € sisältää ohjauksen, kaikki tarvittavat välineet taiteiluun sekä valmiin taulun kotiin vietäväksi.. Anna kevätauringon pilkahduksen, Lataamon tunnelman sekä valloittavan Eevan päästää luovuutesi valloilleen!

Ps. Wine & painting-illan kunniaksi luvassa maistuvia viinitarjouksia

Varaa paikkasi taitelijapenkistä jenni.luukkanen@liikelataamo.fi / puh. 050 339 8747. Paikkoja on rajoitettu määrä! Ilmoittautuminen on sitova.