lataamo triathlon 16.9.2023

TULE MUKAAN LUOMAAN MUISTOJA JA TAVOITTELEMAAN LATAAMO TRIATHLONIN ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ PÄÄPOTTIA!

Lataamo Triathlon on koko kansan yhteinen liikunnan ja hauskanpidon yhdistävä tapahtuma, jossa joukkueet kasvattavat pistepottiaan kolmessa valitsemassaan lajissa taidolla, tuurilla ja tyylillä.

Lajit tänä vuonna ovat:

- Keilaus

- Golf

- Salin puolella suoritettava toiminnallinen rata

- Darts

- Yllättävä ulkolaji

Näistä lajeista joukkue siis valitsee kolme mieluisintaan ja tekee niistä suorituksen. Pisteitä on jaossa niin tuloksen mukaan kuin myös extrapisteitä suoritustyylistä! Joukkueen koko on 2-4 henkilöä. Triathlon starttaa lauantaina 16.9. klo 11.00. Suoritusten jälkeen on mahdollista saunottaa pokaalia tai huuhdella tappion karvaat kyyneleet Lataamon lempeissä löylyissä.

Triathlonin pääpalkinto on mahtava kahden tunnin VIP-paketti Liikelataamolle, jolloin pääset ystäviesi kanssa keilaamaan ja saunomaan oman porukan kesken!

Osallistujien kesken on jaossa myös lahjakortti golf-simulaattoriin, jolla pääset tutustumaan golfin saloihin kokeneen golf-konkarin opastuksella!

Yhteistyökumppaneidemme ansiosta osallistujia muistetaan myös pienellä yllärillä.

Joukkueesi voit ilmoittaa mukaan lomakkeella, joka löytyy täältä tai puhelimitse numeroon 050 339 8747 tai sähköpostitse emilia.leppamaki@liikelataamo.fi

Joukkueen osallistumismaksu on 15 e ja se maksetaan saapuessa tapahtumaan

Älä unohda Triathlon jatkoja!

Suuren urheilujuhlan jälkimaininkeja on hyvä puida Triathlon jatkoilla elävän musiikin tahtiin kun Kasitahti saapuu viihdyttämään Lataamon kansaa! Showtime klo 22. Triathloniin osallistuneet ovat oikeutettuja vapaapääsyyn illan keikalle. Muuten liput ovat 8 e (ovelta 12 e).